By - admin

Playstation PS4 Pro 1TB håller ställningarna

Det finns mycket att glädjas över under 2018 om man – precis som vi – är galen i att spela. Det kommer hela tiden nyheter på marknaden som uppar spelet ännu ett snäpp, och det kan ibland kännas som att man knappt har hunnit spela in sig på en ny konsoll innan det är dags för nästa att bryta sig in på marknaden. En som har funnits ett tag, men som fått uppdateringar sedan lanseringen, är PS4 Pro, som många redan äger och tycker om. Vi tycker dock att det är dags att påminna sig om varför just denna spelkonsoll är så bra, och hur du kan utnyttja den enhet du redan har till max.

Slim eller Pro?

Det första man ska tänka på när det kommer till att köpa PS4 är ifall man vill satsa på en Slim eller en Pro modell. Vi tycker om båda två, men för att inte helt sväva ut i denna post så väljer vi att fokusera på Pro – dels för att den är snäppet vassare för just våra spelvanor, men också för att den är lite nyare på marknaden, och därmed lite mer spännande. PS4 har sålts i över 64 miljoner exemplar världen över, och vi hoppas att du är en av de nuvarande, eller framtida, ägarna, för detta är en riktigt bra investering. Du kan såklart köra med HDR video, och dynamisk 4K genom den nya integrationen som kommit på Pro-modellen.

Rota runt i biblioteket och upptäck nya spel varje dag

En annan fördel med Pro är det stora minne du får på köpet. 1 TB hade varit rent ut sagt omöjligt för bara ett par år sen, men nu kan du ta del av ett minneskort som utan problem kan hålla och köra tunga filer utan problem. Totalt sett finns det 1648 spel i biblioteket, och om du är lika nyfiken som vi räknar vi med att du kommer försöka spela dig igenom alla titlar. Dessutom får du dubbelt upp av GPU gentemot en standardversion av PS4, vilket kommer att göra din spelupplevelse ännu lite bättre. Vi rekommenderar verkligen att du i alla fall testkör PS4 Pro, vi kan nästan lova att du kommer bli frälst.

Vänta inte in nästa modell

Du som redan sitter på en PS4 kanske inte tycker att det är värt att satsa på en ny modell, men vi håller inte med dig där. Du kan faktiskt vinna mycket på att köpa Pro-modellen, eftersom de förbättringar som finns får det att kännas som att hela modellen är ny.