By - admin

Några av de största tech-konferenserna under 2020

Tech-konferenser är något utöver det vanliga för många. Det är inte bara en unik möjlighet till att få ta del av vad som är på gång, det är också en unik möjlighet att knyta kontakter och lära känna andra med samma intresse. På dagarna får man massa nya kunskaper, höra intressanta föreläsningar, delta i workshops och på kvällen få diskutera med likasinnade från hela världen. Så vad ska du tänka på när du väljer och vilken ska du välja? Här kommer några godbitar men det finns oändligt många fler.

Hur ska man tänka när man väljer?

Tech-mässorna skiljer sig åt, inte bara vart de kommer äga rum utan också vad de profilerar sig mot. Därför är det viktigt att läsa på om vilka ämnen som kommer tas upp, teknik är ett brett begrepp. Det skiljer sig om konferensen har som huvudtema AI och programmering mot om det kanske är mer hårdvara som ska avhandlas. Plats är också en bra detalj att ta hänsyn till. Visst är det lockande att välja Las Vegas men det kostar också att resa långt. Fundera på storleken, det är inte alltid bäst att välja störst. Du kanske kan ha mer utbyte av den lilla konferensen närmare hemmet.

DeveloperWeek 2020 i San Francisco, USA

DeveloperWeek samlar över 8 000 ingenjörer, utvecklare, programmeringsutvecklare och ledare från över 70 länder. Det är inte en konferens, det är en hel vecka med över 15 konferenser! Här kan du ta del av tech-konferenser som ägnar sig helt åt utvecklande av AI eller varför inte heldag kring API eller Blockchain. Du lär hitta de hetaste namnen och de briljantaste forskarna inom sitt område på plats under veckan. Missa inte att delta i workshops och se till att planera vilka föreläsningar du ska gå på.

DATAx Singapore 2020

DATAx är den enda tech-konferensen som inriktar sig på AI och datateknik i Asien. Tech-konferens där fokus ligger på maskininlärning, dataanalys, NLP, datastrategier och automation. Det är ingen stillasittande konferens trots de många föreläsarna, det är allt från aktiva panelsamtal, workshops till runda bordet samtal. Här kommer man också möta de största tech-bolagen på plats och många ledare kommer vara på span efter nya talanger. Var bara ute i god tid när det kommer till biljetter och boende!

Adobe Summit i Las Vegas

Som namnet säger rör sig hela konferensen om Adobe som är ett måste verktyg för de flesta som arbetar inom IT. Här får du reda på de största och minsta nyheterna som Adobe lanserar, du får möjlighet att utveckla dina egna kunskaper och inte minst lära dig nya strategier för framtiden. Här får du också möjlighet att delta i över 400 olika labbar med olika inriktningar. Här får du all möjlighet att vässa dig i konkurrensen.